Splošni pogoji poslovanja za poslovne uporabnike

Ker se v podjetju zavedamo, kako pomembna je konkurenčnost na trgu še posebej v povezavi z digitalizacijo posla, smo za poslovne partnerje na  spletni strani www.coloro.si  pripravili poseben portal,  e-platformo za naročanje »poslovne stranke«, ki uporabniku omogoča:

  • 24 urno, 7 dnevno razpoložljivost za naročila in urejanje dostave,
  • posebej prilagojene cene za poslovne uporabnike,
  • vpogled v mesečne akcije in druge ugodnosti,
  • prihranek časa – kupec dobi vse ključne informacije z lastnega pisarniškega stola,
  • brezplačno uporabo portala.

Ne glede na vse te prednosti, pa kupcu še vedno z veseljem svetujejo komercialisti na terenu in osebje na naših prodajnih mestih.

Dostop do teh strani si lahko pridobite z brezplačno registracijo. 

 

Registracija novega poslovnega uporabnika

Novi uporabniki se lahko registrirajo na spletni strani za poslovne uporabnike, s klikom na povezavo »Registracija«. Po vnosu podatkov in potrditvi s klikom na gumb »registracija« prejmete na dani elektronski naslov sporočilo s povezavo za dokončno potrditev registracije. Vsa navodila do dokončne registracije boste prejeli po elektronski pošti s strani prodajne službe. 

 

Moj profil

Na tej povezavi uporabnik lahko:

  • upravlja s svojim profilom
  • pregleduje svoja pretekla naročila 

 

Cene

Vse cene na spletni strani so  v evrih. 

Redna cena je prodajna cena in ne vključuje DDV, razen če je napisano drugače. 

Vaša cena je cena, ki je zmanjšana za vse rabate določene v pogodbi v času trajanja posamezne akcije, pa le ta vključuje tudi akcijski popust. 

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

 

Ostali pogoji

Vsi ostali pogoji poslovanja se določijo v kupoprodajni pogodbi, ki jo skleneta prodajalec in kupec pred prvim vstopom v spletno trgovino za poslovne uporabnike. 

 

Nakup v petih korakih

1. KORAK – Brskanje med artikli:

Iskalnik:

Ta način je primeren za iskanje artikla po nazivu, skupini ali opisu artikla.
V prazno polje iskalnika vpišemo ime ali del opisa artikla, pred tem pa lahko izbor zožimo z vnaprej pripravljenimi iskalnimi kriteriji po skupinah blaga, po nazivu, opisu ali po nazivu in opisu skupaj. Tako izbrane podatke potrdite s klikom na puščico.

Skupine artiklov:

Ta način omogoča iskanje med artikli po vnaprej določenih skupinah in podskupinah. Ob kliku na izbrano skupino se na ekranu prikažejo artikli iz izbrane skupine. Prikažejo se tudi dodatni podmeniji s karakteristikami artiklov, s katerimi še hitreje pridete do želenega artikla.
S klikom na izbrani izdelek se prikaže njegov podroben opis, slika in drugi podatki o izdelku. S klikom na sliko pa se pokaže povečana slika artikla. Slike vseh izdelkov so simbolične.

Dodaj v košarico:

Ob vsakem prikazu izdelka je ikona »dodaj v košarico« in polje za vnos količine. S klikom na ikono izdelek dodate v košarico. Ob tem se ikona obarva rdeče in spremeni v ikono »odstrani s košarice«.
V primeru, da želite izdelek odstraniti iz košarice, kliknete na ikono »odstrani iz košarice«.

Košarica:

Na desni strani iskalnika se nahaja povezava »košarica«, ob kateri je izpisano število izdelkov in skupna vrednost nakupa. S klikom na ikono se prikaže celotna vsebina košarice. Tu lahko pregledate vaše naročilo in spreminjate količine izdelkov z vpisom nove količine v polje »količina«, ki ga potrdite s tipko »Enter« ali s klikom na ikono »posodobi«. Z vpisom količine 0 (nič) ali klikom na ikono “odstrani iz košarice” se izdelek odstrani iz košarice.

2. KORAK – Način plačila:

S klikom na ikono »Na drugi korak: način plačila« se odpre stran kjer je viden prejemnik računa in način plačila. Plačilo je možno le z nakazilom na transakcijski račun.

3. KORAK – Prejemniki in način dostave:

Po potrjenem načinu plačila, kliknite na ikono »Na 3. Korak: način dostave«, odpre se okno s podatki o naslovu za dostavo, kjer izberete prejemnika blaga in načinu dostave, kjer izberete dostava ali lastni dvig.

4. KORAK – Pregled naročila:

S klikom na ikono »4.korak: Pregled naročila« se vam na ekranu prikažejo vsi podatki o vašem naročilu. Še enkrat preglejte podatke o nakupu, če so pravilni, nakup potrdite s klikom na ikono »Na 5. korak: Potrdi naročilo«.

5. KORAK – Potrdite naročilo:

S klikom na ikono »Na 5. korak: Potrdi naročilo« je vaše naročilo zaključeno.

0

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z uporabo piškotkov strinjate.