Pravno obvestilo

Na spletnih straneh predstavljamo splošne informacije o družbi Coloro d.o.o, o poslovanju družbe, njenem prodajnem programu in pogojih. Prosimo vas, da natančno preberete to obvestilo, ki velja za vsakogar, ki obišče to spletno stran. Z uporabo spletne strani www.coloro.si uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in se z njimi strinja.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja podjetja Coloro d.o.o.

Osebna izkaznica

Podjetje: Coloro, trgovina, proizvodnja in druge storitve, d.o.o.                

Matična številka: 7039425000

Davčna številka: SI58347712         

Sedež:  Maribor

Poslovni naslov: Regentova ulica 6, 2000 Maribor, SLOVENIJA                                     

Telefon: 041/847 887                                       

E-pošta: suzana.krajnc@coloro.si  

Pravne informacije

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega mesta www.coloro.si. Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna) na spletnem mestu www.coloro.si so zaščitena z avtorsko in sorodnimi pravicami in/ali s pravicami industrijske lastnine, katerih imetnica je družba Coloro d.o.o in/ali z njo povezane družbe. Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.coloro.si izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo. Prepovedana je vsaka druga oblika uporabe vsebin spletne strani www.coloro.si, predvsem za komercialne namene.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna), objavljena na spletni strani www.coloro.si, se lahko reproducira le v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorski in sorodnih pravicah in/ali pravicah industrijske lastnine. Teh informacij in gradiv se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Coloro d.o.o in/ali z njo povezanih družb.

Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine iz te spletne strani mora biti uporabljen znak Colorod.o.o, v skladu s pravili celostne grafične podobe – vse pravice pridržane. Spletno mesto www.coloro.si vsebuje tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb, pri čemer družba Coloro d.o.o ni odgovorna za njihovo vsebino in v zvezi s tem ne daje nobenih jamstev. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost družbe Coloro d.o.o v celoti izključena.

To pravno obvestilo lahko družba Coloro d.o.o kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat veljavni obliki, zato je priporočeno, da se uporabniki natančno seznanijo z njegovo vsebino ob vsakem obisku spletne strani www.coloro.si. Uporaba spletne strani www.coloro.si v nasprotju s tukaj navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja spletno stran www.coloro.si v nasprotju s tukaj navedenimi pravili, je v celoti sam odgovoren za svoja ravnanja.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletni strani www.coloro.si so informativne narave. Družba Coloro d.o.o se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov na spletni strani www.coloro.si, vendar ne more jamčiti za njihovo točnost in celovitost ter v zvezi s tem ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Uporabniki uporabljajo spletno stran www.coloro.si in na tej strani objavljene vsebine na lastno odgovornost. Niti družba Coloro d.o.o, niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Družba Coloro d.o.o ni odgovorna za škodo (vključno za tisto, ki jih povzročijo virusi), ki bi jo zaradi obiska spletne strani www.coloro.si ali kakršnekoli njene uporabe uporabnik utrpel na računalniški opremi, mobilnem telefonu ali katerekoli drugi napravi in/ali aplikaciji, s katero je mogoče dostopati do te spletne strani. Prav tako ni družba Coloro d.o.o odgovorna za kakršnekoli drugo vrsto škode, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.coloro.si . Družba Coloro d.o.o si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.coloro.si kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog, brez predhodnega obvestila, ter ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

0

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z uporabo piškotkov strinjate.